Мицкоски: Македонија тоне во корупција и тоа мора да се смени (Видео)
Фрчкоски: Потписниците се параноици, провинциски умови, патетична сурија
February 23, 2018
„Република“: Политички преседан за вршење на притисок врз медиум
February 23, 2018

Мицкоски: Македонија тоне во корупција и тоа мора да се смени (Видео)

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во свое видео обраќање изјави дека :

Македонија тоне во корупција и дека тоа мора да се смени

Мицкоски-Македонија тоне во корупција ,тоа мора да се смени.

Македонија тоне во корупција ,тоа мора да се смени.

Posted by Медиа24 on Friday, 23 February 2018

Close