Биљана Ѓеоргиева нов раководител на АДСДП во Струмица!
Заев: Ќе ги заштитиме децата и најблиските на пратениците од протестите пред нивните домови
March 19, 2018
Во сабота Струмица ќе потоне во мрак!
March 19, 2018

Биљана Ѓеоргиева нов раководител на АДСДП во Струмица!

Според објавата на Централниот регистар, нови раководители на подружниците во Куманово, Штип, Кочани, Струмица, Прилеп, Кавадарци, Велес, Охрид, Тетово и Кичево.

Со подружницата на АДСДП во Струмица ќе раководи Биљана Ѓеоргиева која доаѓа на местото на Александар Маџaров

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!