Амбасадорката на САД, Н.Е. Ангела Агелер денес беше во посета на Радово, Општина Босилово.

fb img 1696423299200

Амбасадорката на САД, Н.Е. Ангела Агелер денес беше во посета на Радово, Општина Босилово.
Денес заедно со амбасадорката го посетивме едукативниот центар во Радово, во чија што реализација еден од главните партнери е УСАИД, преку “Програмата за развој на заедниците”.
Амбасадорката беше видно задоволна од успешно реализираниот проект и заеднички изразиме уверување дека во иднина заеднички ќе реализираме уште многу други проекти.

fb img 1696423323071
fb img 1696423323071
fb img 1696423319438
fb img 1696423319438
fb img 1696423317209
fb img 1696423317209
fb img 1696423314677
fb img 1696423314677
fb img 1696423311860
fb img 1696423311860
fb img 1696423309590
fb img 1696423309590
fb img 1696423307429
fb img 1696423307429
fb img 1696423304262
fb img 1696423304262
fb img 1696423301998
fb img 1696423301998
fb img 1696423299200
fb img 1696423299200
fb img 1696423297064
fb img 1696423297064
fb img 1696423294699
fb img 1696423294699
fb img 1696423291769
fb img 1696423291769
fb img 1696423289438
fb img 1696423289438
fb img 1696423281675
fb img 1696423281675
fb img 1696423279460
fb img 1696423279460
fb img 1696423276990
fb img 1696423276990