Ајде да создадеме сопствена 5D реалност со свесни избори!

light painting 6192135 dharma

Високофреквентните енергетски циклуси кои великодушно се спуштаат од космичките сфери на површината на земјата го отвораат влезот на нова димензионална линија за човечките суштества. Оние кои се подготвени да го прифатат подарокот ќе го активираат својот внатрешен компас и смело ќе се движат со своето искачување во сосема нов временски состав. Во 5D реалноста животот е полесен, почесто е исполнет со радост, љубов и чуда, а ние сме покреативни и поотворени за протокот на животната енергија. Ги дочекуваме новите можности со љубов и чувствуваме вистинска длабока благодарност.

Пред да почнам да пишувам за димензиите и што тие значат за секој од нас, ќе ја цитирам големата Лиара Коверт која го објасни овој концепт на многу едноставен и разбирлив начин:

„Димензиите не се места или локации до кои мора да пристигнеме, туку се нивоа на свесност кои вибрираат на одредена фреквенција. Колку е поголема вибрацијата, толку поголема димензија свесно ќе ја доживееме“.

banerПРИМА ДЕНТi horizontalen

Секој од нас, кој е воопшто свесен, знае дека живееме во време на големи промени, бидејќи секојдневно сме сведоци на нив. Нема што многу да се пишува. Доволно е да се погледне наоколу. Промените се неизбежни.

Светот никогаш повеќе нема да биде ист – исто како ние луѓето што живееме во него сега. Брановите на ненадејните осцилации на Земјата нема да заобиколат никого, а секој отпор кон промените ќе резултира со тешкотии, незадоволство, депресија и болест.

Времето во кое живееме е како митолошки феникс. Фениксот во нашата планетарна приказна минува низ процес на метаморфоза, што значи дека голем број луѓе стануваат свесни за своето постоење и свесно дозволуваат нивните внатрешни отстапувања да достигнат еволутивен врв.

Високофреквентните енергетски циклуси кои великодушно се спуштаат од космичките сфери на површината на земјата го отвораат влезот на нова димензионална линија за човечките суштества. Оние кои се подготвени да го прифатат подарокот ќе го активираат својот внатрешен компас и смело ќе се движат со своето искачување во сосема нов временски состав.

Може да се каже дека преместувањето од една во друга димензија е нешто како ажурирање на оперативниот систем, а за нас луѓето значи свесен и посветен избор. Повисока состојба на свест се постигнува чекор по чекор преку изборите што ги правиме во моментот кога реагираме на нашата физичка реалност.

Ние сме тие кои избираме како ќе реагираме на животните ситуации и со секој избор се оддалечуваме или поблиску до нашата нова реалност.

Зошто е добро што ја создаваме нашата 5D реалност преку свесни избори?

Во 5D реалноста, секојдневниот живот е полесен, почесто е исполнет со радост, љубов и чуда, а ние сме покреативни и поотворени за протокот на животната енергија. Ги дочекуваме новите можности со љубов и чувствуваме вистинска длабока благодарност.

Полесно се ослободуваме од тешките и негативни товари од минатото, бидејќи избираме да се ослободиме од ниските вибрации како што се стравот, немоќта, неспособноста и сиромаштијата, а на тој начин се ослободуваме и од кармата.

Светот го доживуваме како поубаво место. Нашите бои се поинтензивни, посветли и појасни. Повеќе ја забележуваме светлината, а помалку темнината.

Времето го сфаќаме како илузија и повеќе не се замараме со тоа. Го чувствуваме како вечно и интересно движење и со радост се движиме од еден животен настан и искуство во друг бидејќи знаеме дека не сме ограничени, туку дека живееме вечно.

baner portland horizontalen

Искусуваме изненадувачки синхроничности и чудата ни стануваат нормални. Универзумот постојано ни зборува, давајќи ни „знаци“ за тоа каде треба да одиме или што треба да правиме понатаму. Се чувствуваме како да сме на прекрасно патување низ некој магичен свет и јасно знаеме дека се е можно за нас.

Чувствуваме и знаеме дека сме водени од нешто многу повисоко и поинтелигентно од нашиот ум. Слушаме и чувствуваме водство од други димензии – ангели, духовни водичи, космичко семејство и други суштества кои не водат.

Секогаш кога ќе го почувствуваме нивното присуство се чувствуваме безбедно и заштитено и си дозволуваме да не ги знаеме одговорите на сите прашања што ни доаѓаат од главата. Едноставно се предаваме затоа што знаеме дека се работи за наше најголемо добро.

О, да, можеби мислите дека сето ова изгледа како магија. Во право си, петтата димензија е магија. Магија што можеме да ја создадеме со свесни избори.

И затоа ве повикувам да донесете одлука и да си дозволите да изберете поубав, мирен и посреќен живот.

Сања Вициќ
Енергетски и астротерапевт
www.infinitybysanja.hr


dzovi kompani baner horizontalen 1

Категорија: Астрологија Карма, Духовност