Без калкулирање ,најубавите нешта се со отворено срце ,душа а апсолутната власт е љубовта!

almost a dance by mario sa´nchez nevado e1621926773440
Лугето кој немат ништо а имаат се ,им е најубав животот.
Тие и не знаат што е се ,но суштината е што нити ги интересира тоа се.
За нив се е тоа што е околу нив. 💜
Има луге болни, нив ги интересира едно,да оздрават. 🙏
Има луге кој ништо не може да ги задоволат а имаат ,”се” и се нај несреќните луге кој секојдневно ја стават нивната маска со насмевка.
Има и такви кој материјата ги заземале во секој облик ,е од нив не барајте човек.
Таму нема дух ,нема НИКОЈ И НИШТО,за вас кој сте свесни што сакате и барате.
Животниот пат е многу интересен,ако до вчера сте знаеле што имате ,доаѓа ден кога гледате дека тоа што го гледате станало материја и предмет само останало на истото место и облик,а внатре нема НИКОЈ И НИШТО.
Дали ќе трошите енергија да од тоа ништо повторно го побарате тоа што сте го виделе порано ,секој со својот ум,свест нека си процени.
Јас лично не трошам енергија некаде каде нема никој и ништо!
Брутално е? -НЕ!
Зошто?
Оти има многу едноставни нешта каде има се без да бараш ,тука секогаш се до нас ,времето сега полесно ни дозволува да ги видеме и приметите поради нашата свест и поголема видливост.
И ова ќе биде пат по кој наместо да бараме нешто каде нема ништо ,ќе среќаваме сопатници кој без посебна причина доволно отворени со срце и љубов ќе ни биде поубаво со нивното присуство само.
Без калкулирање ,најубавите нешта се со отворено срце ,душа а апсолутната власт е љубовта!

media 24 uslugi