БОЖИНОВ:Почитувани сограѓани,општина Ново Село ве поканува на Компиријада 2023

392945403 347035744493301 9196425406652411778 n

Почитувани сограѓани, Ве покануваме на Компиријада 2023, со цел промоција на компирот произведен во Стиник
Настанот ќе го збогатат нашата гордост КУД Јане Сандански Ново Село
За забавниот дел ќе се погрижат Легато Бенд
Настанот е во организација на општина Ново Село, а е поддржан од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство.