БОСИЛОВО КУЛТУРНО ЛЕТО 2023:Вечерва – Меѓународен фестивал „СРЕДБА НА РУСАЛИИ-ФОЛКЛОР“ 2023


Вечерва – Меѓународен фестивал „СРЕДБА НА РУСАЛИИ-ФОЛКЛОР“ 2023
Овие денови Секирник живее во духот на традицијата, адетите, обичаите. Македонските песни и македонските ора ја топлат душата на секој Македонец.
Повелете, бидете дел од овој прекрасен настан.
Општина Босилово има со што да се гордее.