Босилово културно лето 2023: Симон Трпчески / Македонисимо концерт во двор на училиштето „Св. Кирил и Методиј“ – Секирник, Општина Босилово, Струмица, Македонија


Босилово културно лето 2023: Симон Трпчевски / Македонисимо концерт во двор на училиштето „Св. Кирил и Методиј“ – Секирник, Општина Босилово, Струмица, Македонија

Симон Трпчески / МАКЕДОНИСИМО во Секирник, Струмичко
26.08.2023 (сабота), 20:00 часот
Босилово културно лето 2023
Двор на училиштето „Св. Кирил и Методиј“ – Секирник, Општина Босилово, Струмица, Македонија
Симон Трпчески – пијано
Александар Краповски – виолина
Хидан Мамудов – кларинет, саксофон и кавал
Александар Сомов – виолончело
Влатко Нушев – удиралки
специјален гостин: Сашо Митев – кавал