Во општина Босилово Започна со работа градинката “Среќни насмевки“ и Центарот за активно стареење во Турново.


Денес ( 04.09.2023) во општина Босилово се случија два прекрасни настани:
– Започна со работа градинката во Босилово “Среќни насмевки”
– Започна со работа Центарот за активно стареење во Турново.
Продолжуваме со активности во интерес на граѓаните -напиша Манчев .