Градоначалникот на општина Струмица денеска беше домаќин на Н.Е. г. Дејвид Гир, амбасадор на Делегацијата на ЕУ во РМ и голем пријател на Струмица.

fb img 1704979465094

Градоначалникот на општина Струмица денеска беше домаќин на Н.Е. г. Дејвид Гир, амбасадор на Делегацијата на ЕУ во РМ и голем пријател на Струмица.

На средбата во градоначалничкиот кабинет разговараа за годината којашто помина, за проектите коишто се реализирани и започнати, за соработката со европските фондови, но и за новите предизвици во годината којашто започна, како на локално така и на државно ниво.

Градоначалникот му се заблагодараи на евроамбасадорот Гир за почитта и поддршката којашто ја добива од него и го потврди ставот дека европската иднина е перспективата за општината и државата.

Со посебно задоволство прошетаа и во Младинскиот центар во општинската зграда, кој е еден од омилените проекти на градоначалникот Костадинов реализирани во минатата година, а кој секојдневно си ја оправдува и потврдува својата намена.

fb img 1704979476440
fb img 1704979476440
fb img 1704979474207
fb img 1704979474207
fb img 1704979471977
fb img 1704979471977
fb img 1704979469692
fb img 1704979469692
fb img 1704979467461
fb img 1704979467461
fb img 1704979465094
fb img 1704979465094