Дарот и мисијата на секој хороскопски знак

mandala 2523366 960 720 696x398

… И така сите деца го напуштаат Бога со намера да ја исполнат доверената задача најдобро што можат. Меѓутоа, никој од нив не разбра целосно што треба да се направи, па кога се вратија, Бог им рече: „Секој од вас е убеден дека туѓиот дар е подобар. Затоа ќе ти дозволам да ги замениш“.

dgtup jovi kompani

Секој од нив накратко се израдувал како дете кога ги сфатил можностите на новата мисија.

Тогаш Бог им рекол: „Многу пати ќе дојдете кај мене со барање да ве ослободам од вашата мисија и секогаш кога ќе ве сретнам. Ќе поминете низ безброј инкарнации пред да ја исполните мисијата што ви ја поставив на почетокот. Ќе имаш бесконечно време за тоа, но само ако го наполниш, ќе можеш да ми се вратиш “…

Погоре

Прво ти го давам ова семе за да ја имаш честа прво да го посееш. За секое семе што ќе го посееш, најмалку милион ќе ти се намножат во рака.

Но, нема да имате време да гледате како расте секое семе, бидејќи ќе растат повеќе растенија отколку што сте планирале. Ти ќе бидеш првиот што ќе допре до умот на луѓето со мојата идеја.

Вашата работа нема да биде да ја негувате таа идеја или да ја преиспитувате, туку да создадете луѓе свесни за моето постоење. Вашиот живот ќе биде акција, акција и само акција.

Поради вашата посветена работа, ви давам доблест на самопочит.

media 24 uslugi

Особено

Ти давам моќ да создаваш семиња од материјата. Ви доверувам голема работа која бара крајно трпение, затоа што мора да го завршите она што сте го започнале или семето ќе отиде залудно. Додека не ја завршите својата задача, не се преиспитувајте себеси и не потпирајте се на другите.

Затоа ти давам сила, а ти ја користиш паметно.

Близнаци

Ви давам неодговорени прашања за да можете да ги споделите со другите и да разберете сè што ги опкружува.

Никогаш нема да знаете зошто луѓето зборуваат или слушаат, но во потрагата по одговори ќе го најдете мојот дар на знаење.

Рак

Те задолжувам да ги научиш луѓето на чувствата. Благодарение на мојата идеја, ќе ги насмеете и плачете за да разберат дека сè што гледаат и мислат доаѓа од внатре, од длабочините на нивните души.

Ти давам семејство за да можеш уште повеќе да си го зголемиш исполнувањето.

banerПРИМА ДЕНТi horizontalen

Ниско

Ваша задача ќе биде да му укажете на целиот свет моето постоење во сета своја слава. Сепак, мора да бидете внимателни, да не се гордеете и никогаш да не заборавите дека јас сум тој што го создал светот и се што е во него, а не вие.

Ако го заборавите тоа, луѓето ќе ве презираат. Работата што ти ја доверив е забавна и радосна, но само ако ја правиш како што треба.

Затоа ти ја давам честа.

Богородица

Ќе ти доверам да испиташ што направи целото човештво со она што јас го создадов. Треба да ги надгледувате сите луѓе како работат и да ги потсетувате на нивните грешки.

Поради тоа што ќе го правите во мое име, ви давам чистота на мислата .

Слободно работно место

Вашата мисија ќе биде да служите, за луѓето да гледаат на вас и да бидат внимателни кон другите.

На овој начин ќе научат дека мора да работат сите заедно, но и да размислуваат како тоа што го прават може да влијае на другите.

Ќе те испратам секаде каде што има раздор, а за возврат ќе ти дадам љубов.

baner portland horizontalen

Скорпија

Ќе имате многу тешка задача. Ќе знаеш што мислат другите, ќе можеш да им навлезеш во умот, но нема да ти дозволам да зборуваш за она што го научиле.

Ќе има многу случаи кога тоа што ќе го видиш ќе те повреди и во целата таа болка ќе се свртиш против мене и ќе заборавиш дека не сум јас, туку изопачена форма на мојата идеја што предизвикува болка.

Ќе видите многу, како луѓето се однесуваат како животни, па вие самите ќе се борите со животното во вас и ќе се изгубите, но кога конечно ќе се вратите на вистинскиот пат и ќе се вратите кај мене, ќе ви дадам возвишена цел.

Стрелец

Те молам да ги научиш луѓето да се смеат за да не се огорчат затоа што не ја разбираат мојата идеја. Благодарение на вашата смеа, ќе им дадете надеж, а надежта ќе ги поттикне повторно да го свртат погледот кон мене. Ќе влијаете на многу животи, но ќе го знаете и немирот кој постои кај секој човек.

Затоа ти давам бесконечен просперитет кој ќе можеш да го рашириш насекаде и да го допреш секој агол на темнината со светлина.

Јарец

Вашата задача нема да биде воопшто лесна, бидејќи ќе мора да ги научите луѓето да работат.

Честопати ќе ги носите сите товари на светот на ваши рамења, бидејќи тој товар ја содржи одговорноста на вашите браќа и сестри – која ја ставив во ваши раце.

Амнион

Ви го давам концептот на иднината за луѓето да видат дека имаат неколку опции во животот. Ќе ја почувствувате болката на осаменоста, бидејќи не дозволив да ја персонифицирате мојата љубов.

Но, бидејќи им го обрнувате вниманието на луѓето дека има нови можности, ви давам слобода за да можете да продолжите да му помагате на човештвото секаде каде што е потребна вашата помош.

379636246 2483344625173152 7145445020029331891 n

Риба

Ти ја давам најтешката задача од сите. Ќе ги собереш сите таги на светот и ќе ми ги вратиш. На крајот, твоите солзи ќе бидат само мои. Благодарение на тие солзи, ќе го впиеш ефектот на човечкото неразбирање на мојата идеја, но ќе сочувствуваш со нив и ќе ги натераш сепак да се обидат да разберат.

Бидејќи ја имаш најтешката задача, ќе ти го дадам и најголемиот подарок – ќе бидеш единственото дете од дванаесетте што ќе ме разбере. Ви го давам овој дар на разбирање затоа што ќе ви значи кога ќе се обидете да го раширите меѓу луѓето и кога тие не сакаат да слушаат.