Денес со почеток од 12 часот ќе се одржи 28-та седница на Совет на Општина Струмица.

slika1 1

Денес со почеток од 12 часот ќе се одржи 28-та седница на Совет на
Општина Струмица. – информираат од општината.

Во прилог точките на дневен ред за кој ќе расправат советниците при Општина Струмица.

Решение за закажување на 28 седница материјал:

Решение за 28 седница

1
1

 


2
2