Деновиве отпочнуваат градежни работи за реконструкција на дел од магистралниот пат А4, на делницата  Струмица – Дабиле.


Се известуваат граѓаните дека деновиве отпочнуваат градежни работи за реконструкција на дел од магистралниот пат А4, на делницата  Струмица – Дабиле.

Поради тоа,  сообраќајот на оваа делница ќе се одвива  со изменет режим,  па се замолуваат учесниците во сообраќајот да ја почитуваат  сообраќајната сигнализација, како и да имаат разбирање за значењето на реконструкцијата на оваа делница.