Донација за кабинетот по музичко образование во ООУ”Гоце Делчев” – Босилово.

fb img 1700727947791

Кабинет по музичко образование во ООУ”Гоце Делчев” – Босилово.
Благодарност до донаторите кои помогнаа:
Тони Ѓоргиев – професионално електрично пијано марка “YAMAHA” и средства за реновирање на просторијата,
Александар Порлидов – три акустични гитари, пет блок флејти, штимер и резервни жици за гитара.

404910255 762035299273283 4781045013031964962 n

ОМУ ,,Боро Џони” Струмица – армоника и кларинет.
Заедно со постоечките музички инструменти со кои располага училиштето, може да кажеме дека ,,ООУ Гоце Делчев” – Босилово овозможува сосема солидни услови за стекнување основно музичко образование.
Секоја донација и поддршка е добредојдена.

fb img 1700727954322
fb img 1700727954322
fb img 1700727952107
fb img 1700727952107
fb img 1700727949939
fb img 1700727949939
fb img 1700727947791
fb img 1700727947791
fb img 1700727945507
fb img 1700727945507