Донација од Boots for Balkans за второодделенците од ООУ „Гоце Делчев“, Василево.

fb img 1695817015902

🤝Донација од Boots for Balkans за второодделенците од ООУ „Гоце Делчев“, Василево.

🥋Спортската облека е донација од Boots for Balkans, австралиска добротворна организација. Донацијата е реализирана преку нашите иселеници во Австралија.

😀Радоста од подароците учениците ја изразија со ветување дека спортувањето ќе стане нивно секојдневие.

➡️Boots for Balkans е добротворна организација чија цел е преку донации, спонзорства и финансирање да обезбедат еднакви можности за сите љубители и учесници во спортот.

fb img 1695817010628
fb img 1695817010628
fb img 1695817015902
fb img 1695817015902
fb img 1695817012998
fb img 1695817012998
fb img 1695817019294
fb img 1695817019294
fb img 1695817021626
fb img 1695817021626
fb img 1695817023991
fb img 1695817023991