Државата ја запалија, живи луѓе горат, ама за фрлање јајца носат луѓе во полиција

Саше Јначев

Фејсбук статус на Саше Јанчев – Член на ЦК на Левица

Другари од Црвена Младина ги легитимираа, а сеа двајца ги носат у полициска станица оти фрлале јајца.
Притоа на барање полицискиот службеник да се легитимира, што му е должност, ОДБИ.
Рече ќе дознаете во станица.
Државата ја запалија, живи луѓе горат, ама за фрлање јајца носат луѓе во полиција.