Започнува новата ера на човештвото

abstract space background with night lights earth

Отсега треба да бидеме луѓе еден на друг. Всушност, сето ова беше планирано да го промени системот на двојност за да дојдеме до точка каде што ќе одлучиме да бидеме луѓе, суштества на љубовта и светлината како што беше наменето. Веројатно нема секој да го прифати ова и нема да се откаже од својата позиција и моќта што ја носи нивната позиција. Тие нема да се откажат од материјалните поседи и контролата што ги научиле. Сепак, постојат нови правила на Новата Земја. Планетата Гаја претрпе доволно со човечка негрижа и милениуми на пустош кога луѓето си дозволија да прават што сакаат на планетата. Затоа луѓето никогаш повеќе нема да смеат да го прават тоа. Сега сме на почетокот на новата ера на заедништво, соработка, љубов, радост, мир и изобилство што ќе ни ги даде Мајка Гаја. Наше е да ги цениме сите дарови на Мајка Гаја.

Зборував со една другарка пред некој ден и таа ми рече, со години ги читам твоите постови, но всушност е се што сакаш, но сеуште не се манифестира. Се согласив со тоа. Да, сè уште не е, сепак, почетокот на создавањето е секогаш во идејата. Пишувањето за мојата посакувана реалност создаде вибрација која беше испратена во Универзумот. Секогаш е така.

Ние во ова СЕГА, со самото наше битие, создаваме некоја вибрација која влијае на сè што постои. Значи, кога искрено сакаме нешто со срце, тоа секогаш има најголемо влијание. Токму затоа секој ден ја додавам својата енергија во мојата визија и секој ден сум се поблиску до нејзино остварување.

Тоа е како да почнавте да градите куќа. Еднаш всушност ја изградив мојата куќа врз основа на тој модел. Прво имав визија за тоа како сакам да изгледа куќата, а потоа сам направив неколку модели за да се уверам дека куќата ќе изгледа исто толку добро во просторот. Јас го направив мојот план, детален, со уредување на сите соби.

Сето тоа му го предадовме на архитектот, кој ја направи комплетната документација потребна за изградба. Започнавме со набавка на материјали и потрага по занаетчии кои ќе учествуваат во изградбата на куќата. И конечно, за вселување во нова куќа, направив торта – модел на нашата куќа.

Затоа, мојата визија што ја имам за доброто на сите луѓе во светот и животот на сите идни генерации не може да се реализира само со моја желба. Секој треба да се вклучи затоа што СЕГА сè се одвива според Божествениот план.

Многумина се свесни за тоа затоа што се веќе будни и сега со своите животи придонесуваат за исполнување на својата улога. Секој од нас има своја цел, но огромното мнозинство на луѓе сè уште не се свесни за тоа. Реалноста која од се срце си ја посакувам за себе, за моето семејство и за најблиските и кои ми се инспирација да го направам тоа со години, за сите тие и сите идни генерации да живеат во реалност вредна за живеење, во реалноста на автентичните, морални луѓе.

dgtup jovi kompani

Сите ние треба да го направиме тој „квантен скок“ во нашата свест и вистински да разбереме што значи да се биде вистински маж, да се биде суштество од љубов и светлина. Новата реалност никогаш повеќе нема да вклучува „тешки“ енергии, па затоа е неопходно секој да работи на себе и да ја подигне целокупната вибрација на своето тело. Новата реалност што ја гледам и чувствувам, реалност исполнета со љубов, разбирање, поддршка, слобода, мир и изобилство од секаков вид. До оваа реалност доаѓаме кога ќе се ослободиме од сета „мрак“ која сè уште ја носиме блокирана во нашето тело.

Имајќи предвид дека ваков живот полн со предизвици не ни е наменет, верувам дека овие последни години ни беа еден вид тест за да видиме до каде е нашиот личен раст. Да видиме дали сме ја достигнале границата да можеме да се нарекуваме деца на Светлината.

Целата моја генерација има искусено, некои повеќе, некои помалку, многу ситуации кои не научија и ни помогнаа да дојдеме до нашите сопствени сознанија. Нам ни е јасно дека на повисока вибрација нема негативност, нема „лоши“ работи, дефекти, болести. Новата реалност кон која се стремиме е вибрациона. Го совладавме материјалот и знаеме дека сите треба да се промениме и да почнеме да ги подготвуваме нашите тела за живот на повисоки вибрации.

Тоа е всушност почеток на новото златно доба. Треба да научиме повторно да си помагаме бидејќи сите сме еднакви. Сите заедно треба да усвоиме нова свест и да престанеме да го следиме нашиот его ум. Ова нè доведе во заблуда затоа што бевме програмирани да веруваме дека себичноста е човечка норма. Не, не е! Само гледајте ги децата кога се мали кога сè уште не се сменети од околината и програмите што ги има во сите нас. Тие се чиста љубов.

Затоа сакам сите вие ​​кои резонирате со овие факти да престанете да чекате бидејќи поединецот не може ништо да направи. Ние не сме тука да чекаме да се случи промената, туку да бидеме промената што ќе се манифестира во реалноста. Промената не доаѓа кај нас туку преку нас. Нашата сила е во единството. Секое новоразбудено додава малку енергија на таа визија. Така малку по малку таа визија ќе биде вовлечена во нашата реалност. Неговата манифестација се забрзува со зголемување на енергијата.

Сега сме во позиција да имаме голема поддршка од небесната хиерархија бидејќи Мајката/Татко Бог е Творецот на планетата. Нашите предци се со нас. Целата небесна хиерархија нè поддржува затоа што сега треба да направиме избор по своја слободна волја што ќе биде добро за целиот свет. Затоа е клучно сега да размислуваме со срце, а не повеќе со его ум.

media 24 uslugi

Отсега треба да бидеме луѓе еден на друг. Всушност, сето ова беше планирано да го промени системот на двојност за да дојдеме до точка каде што ќе одлучиме да бидеме луѓе, суштества на љубовта и светлината како што беше наменето. Веројатно нема секој да го прифати ова и нема да се откаже од својата позиција и моќта што ја носи нивната позиција. Тие нема да се откажат од материјалните поседи и контролата што ги научиле. Сепак, постојат нови правила на Новата Земја.

Планетата Гаја претрпе доволно со човечка негрижа и милениуми на пустош кога луѓето си дозволија да прават што сакаат на планетата. Затоа луѓето никогаш повеќе нема да смеат да го прават тоа. Сега сме на почетокот на новата ера на заедништво, соработка, љубов, радост, мир и изобилство што ќе ни ги даде Мајка Гаја. Наше е да ги цениме сите дарови на Мајка Гаја.

Затоа, нема што да чекаме. Ако имате некој што го сакате, тогаш сигурно сакате тој да живее во „небесна“ реалност. Затоа, ајде да одвоиме малку време секој ден за да инвестираме во создавање заедничка визија за слободен свет.

„Видете“ во вашиот ум планетата Гаја, целата блескава, полна со изобилство од секаков вид, ги гледате луѓето среќни, весели, исполнети затоа што секој ја живее својата цел и со својот живот придонесува за напредок на целата заедница. Секој живее онака како што сака и за што е роден.

Нема повеќе работа за опстанок отколку за задоволство, енергијата е бесплатна и животот сега станува бајка. Се што посакуваме се остварува. Затоа е потребно секој да е одговорен за секоја своја мисла и изговорен збор бидејќи тие се носители на енергија.

Влегуваме во сосема Нов живот, пред нас се отвора нова реалност. Нема држави, нема граници, нема контрола. Замислете таков свет, уживајте во визијата што ја создавате во вашиот ум. Дајте ѝ љубов и поддршка на таа визија и внесете нова енергија секој ден за да ја поттикнете нејзината реализација.

banerПРИМА ДЕНТi horizontalen

Наскоро ќе бидеме сведоци кога ќе ни бидат изнесени сите вистини што се случувале низ нашата историја. Ќе го земеме ова при срце и знаење за да никогаш повеќе нема да се повторат такви зла. Затоа треба уште повеќе да ја зајакнеме нашата љубов кон планетата Гаја и еден кон друг.

Сега треба да ги оставиме сите стари обрасци на однесување и стари програми кои повеќе не ни служат и не се во хармонија со Новата Земја. Да се ​​поврземе со Вишото Јас и да се предадеме на водството од повисоките сфери. СЕГА е време секој да изгради „жива вера“ која ни служи како мост кон повисоки димензии.

Нашата промена ќе го забрза Божествениот план за наше целосно ослободување. Па ајде да уживаме и да правиме се со љубов. Сè е како што треба.

Љиљана Посавец