За колку пари рушвет, Чебрен и Тиквеш им се дадени на Грците?

s

Екс пратеничката Солза Грчева со свој став за Чебрен и Тец Тиквеш.

„Поклонувањето на Чебрен и ТЕЦ Тиквеш е неспоредливо поголема зделка и поголема штета во насока на распродажба на природните ресурси, одошто Окта.

Неспоредливо!

Ова е век на борба за природни ресурси, пред се на ВОДА. А тие сега со овој проект ќе ја наводнуваат Грција со наша вода.

Нам не ни треба толкава брана за акумулација од фотоволтаиците, и впрочем треба да ја изградиме сами.

Ама, удри на распродажба. За колку пари рушвет?“, напиша таа.