За првпат во општина Босилово „АЈВАРИЈАДА”

За првпат во општина Босилово „АЈВАРИЈАДА"
За првпат во општина Босилово „АЈВАРИЈАДА”
Настанот ќе биде исполнет со богата културно уметничка програма која ќе започне од 12:00 часот во која ќе учествуваат Ленче Кукиќ, Благица Калева, Живко Динев, Бисера Гавровска, КУД „Гоце Делчев“-Босилово, КУД “Кирил и Методиј“- Иловица.
Повелете, Ве очекуваме!