Зошто ниските вибрации ги напаѓаат луѓето со високи вибрации?

the promise of the truth 1200x600

Ако сте духовно силни и имате сина/виолетова аура, природно ќе привлечете пониски вибрациони енергии за да можете да ги трансформирате. Ќе ги земете и од други луѓе кои не можат да ги трансформираат. Како пеперутка привлечена од пламен, овие пониски енергии ќе се прикачат на вас кога ќе им се даде шанса. Пониските енергии ќе допрат до вас поради вашата светлина.

Еден од најголемите, донекаде иритирачки, духовни митови е дека вибрациите слични се привлекуваат исто како вибрациите. Ова не е точно кога станува збор за духовни напади. Ова може да се види кога некој бара помош во група и прашува што да прави кога ќе доживее ментален напад.
Потоа некој секогаш коментира, некој што веројатно не знае ништо повеќе од таа личност и ја обвинува жртвата на нападот велејќи дека треба да ја подигне својата вибрација затоа што лајкот привлекува лајк. Така тие велат дека жртвата има ниски вибрации поради нападот со ниска вибрациона енергија.

Тоа едноставно не е 100% точно. Може да имате многу високи вибрации, а сепак да бидете нападнати. Постојат причини зошто луѓето со високи вибрации се напаѓаат. Еве неколку примери.

asklepios

Вие сте Син Реј или имате многу сина и/или виолетова боја во вашата аура. Ако имате сина/виолетова аура, природно ќе привлечете пониски вибрациони енергии за да можете да ги трансформирате. Ќе ги земете и од други луѓе кои не можат да ги трансформираат.

Негативни мисловни форми, духови, ентитети и ниска вибрациона енергија ќе дојдат кај вас за да се трансформирате. Како пеперутка привлечена од пламен, овие пониски енергии ќе се прикачат на вас кога ќе им се даде шанса.

Не можете да знаете за овие енергии освен ако лично не сте ги доживеале. Затоа ќе бидете нападнати за да научите.

Работниците на светлината, шаманите, исцелителите итн. им помагаат на другите бидејќи и самите доживеале напади.

Со таков напад, може да имате болка, на пример, една недела пред другите исцелители да успеат да ја најдат таа енергија. Откако ќе ви кажат што е тоа, ќе можете да го отстраните. Тоа е како да треба да ја искусите таа болка за да можете да ја препознаете кај другите.

Ова е обука и не го сфаќајте лично.

media 24 uslugi

На пример, може да започне како болка во вратот од едната страна и ако чекате предолго, може да се претвори во голема болка која се шири.

Добриот исцелител може да види што е тоа и да го отстрани, а следниот пат можете сами да го отстраните.

Тоа е дел од патувањето затоа што сте Светлински работник и на тој начин ќе научите да ја трансформирате темната енергија. Научете како можете да им помогнете на другите.

Значи, во такви ситуации, сличното не привлекува слично. Може да имате многу високи вибрации, а сепак да бидете нападнати, можеби и повеќе. Пониските енергии ќе допрат до вас поради вашата светлина.

Кога некој ќе му каже на нападнатиот дека тоа е поради неговата ниска вибрација, тоа само го повредува, а не му помага. Ова е обвинување на жртвата и порака дека нешто не е во ред со нив. Ова на кој било начин не е точно. Всушност, се вели дека оваа личност е предодредена за нешто големо и на крајот ќе им помогне на многу други.

baner portland horizontalen

Иако сте духовно свесни, сепак ќе доживеете напади на ниска вибрациона енергија. Кога сте во јавност, може да се чувствувате како нешто да ви е пренесено од личноста која стои до вас. Можете лесно да го трансформирате со текот на времето, така што едвај ќе влијае на вас.

На почетокот оваа помала енергија може да ве исцеди и тоа е многу болно искуство. После тоа тешко дека ќе го почувствувате, нешто како грчење на мускулите или напнат мускул.

Тоа е порака за воините и исцелители кои се немилосрдно нападнати. Има цел и крај. Еден ден нема да ти пречи. Тешко дека ќе го почувствувате.

Вие тренирате за поголема цел на човештвото.

АТМА – Подготви: Сузана Дулчиќ