Зошто Рибите последниве 6 месеца беа збунети околу своите чувства и љубовна врска.

retrogradniot merkur pozitivno vlijae vrz ovie horoskopski znatsi

РИБИ

Рибите ќе почувствуваат длабоко емоционално олеснување откако ќе заврши ретроградниот Меркур. За тоа време припадниците на овој знак беа збунети околу своите чувства и љубовна врска.

Сега повторно ќе се истакне нивната интуиција и емоционална интелигенција. Ги чека време за подлабоко разбирање за себе и блиски односи.