Кога во вашиот живот ќе се појави многу силна енергетска врска со душа

stocksnap 696x333 1 696x398

Има неколку луѓе кои ќе ги сретнете во животот и кои одговараат на вашиот енергетски отпечаток. Кога во вашиот живот ќе дојде енергетски силна врска со душата, таа ќе ви отвори секакви нови искуства, без разлика дали сте подготвени или не.

Заљубувањето може лесно да се случи, тоа е хормонален процес во телото; понекогаш тоа е магичен процес, а понекогаш е само страст.

Но, влегувањето во трајна врска, поврзаноста на срцето, е нешто што понекогаш се случува само еднаш во животот.

Можете да ги следите вашите заљубувања, вашите хормони или наплив на чувства; можете да започнете врска, но тоа нема да ве направи толку среќни како што би било ако одберете постојана врска.

Што е важно: Дали имате контрола над вашиот живот?

Дали сте заљубени во себе? Дали ги прифаќате сите ваши темни аспекти? Можете ли да се погледнете во огледало, да ја почувствувате љубовта кон себе и моќта во вас? Ова е твојата душа.

Дали ги следите вашите соништа? Дали имате самодоверба; можеш ли да живееш со себе

Дали сфативте дека повеќе не сте жртва на вашиот живот, туку всушност актер, кој го режира вашиот живот?

Ако го мразите, прегрнете го. Напиши ново сценарио утре. Вие не сте жртва, вие самите се правите жртва.

dzovi kompani baner horizontalen

Зачекорете во божествената енергија. Повеќе не сте жртва на ништо во вашиот живот. Преработете го филмот. Запишете ги само работите што не ги сакате во вашиот живот и како гледате како се движи вашиот живот кога сте на највисокиот потенцијал на вашето битие.

Вие сте писател на сценарио наречено „Твојот живот“. Ако сте ги надминале болките, депресијата, болестите и препреките на патот: Подготвени сте да размислувате.

Подготвени сте за партнерство со некој кој разбира дека самољубието доаѓа од внатре.

Трајната врска обично ги има следниве карактеристики:

  • Имате слично потекло, потекло или искуства
  • Споделувате слични основни вредности во животот
  • Пријателството е основата на вашата врска
  • Може да бидете целосно ранливи со друга личност

Направете листа на работите што навистина ви се допаднале во вашата мината врска, а потоа листа на работите што никогаш повеќе не сакате да ги доживеете. Замислете личност која е мешавина од работи кои ги носите од вашите минати искуства.

Замислете поранешен партнер со одредени особини кој страшно ве повредил. Кога ќе запознаете некој нов, ќе биде повик за будење да ги препознаете овие особини.

baner portland horizontalen

Научете нешто од тоа и излезете од интеракцијата. Нема да ја направите истата грешка двапати.

Многупати луѓето се заљубуваат во личност која изгледа како еден од нивните родители, а во зависност од односот со вашето семејство, тоа може да биде добро или лошо.

Можете ли да бидете со оваа личност повеќе од една година и да ја чувствувате енергичната искра? Дали е возбудливо да се гледаме секој пат? Дали вашата врска се развива и расте?

Дали оваа личност може да ве разбере кога сте лути, фрустрирани или само во лошо расположение? Дали тој ги сака сите аспекти од вас?

Добро е и да се судрите ако е конструктивно. Ако можете да се слушнете и да создадете нови сознанија кои ви даваат повеќе енергија отколку што сте имале порано, тоа е неверојатно здрава врска.

Кога можете да си дадете повеќе енергија преку комуникација, секогаш можете да се подигнете еден со друг.

Запомнете: Душата секогаш има предност пред егото. Кога во вашиот живот ќе се појави енергетски многу силна врска со душата, таа ќе ви отвори секакви нови искуства, без разлика дали сте подготвени или не.

Последно, но не и најмалку важно:

Одреден вид напнатост е добар. Многу луѓе сакаат да ја зачинат својата врска. Може да биде страсна, интелектуална, емотивна или било која друга енергетска искра!

Важно е да бидете искрени еден со друг, а здравата тензија носи допир на возбуда; како авантурата никогаш да не завршува.

АТМА – Подготви: Сузана Дулчиќ