Кога жената ќе ви го сврти грбот и сигнали кој откриват дека ве избришала од душата.


Кога жената ќе ви го сврти грбот и сигнали кој откриват дека ве избришала од душата.

Ти одговара со „што и да е“ и „не ме интересира“. Ова се зборови кои ниту еден маж не сака да ги слушне.

Тој не ви се јавува; Инаку, таа често прво ви праќа порака или ви се јавува да договорите состанок или едноставно да ви го слушне гласот. Одеднаш, вашиот телефон ќе замолчи. Тоа значи дека таа е многу лута и дефинитивно чека прво да се јавите.

Не ти одговара веднаш (ако воопшто ти одговори); На девојка која постојано „виси“ на телефон, и треба доста долго време да одговори на вашата порака. Можно е едноставно да прави нешто друго и да нема време веднаш да одговори, но поверојатно е дека си го „гриза“ јазикот размислувајќи што да ви каже за да разберете дека е лута, без да мора да ти каже.

Не го продолжува разговорот; Девојките генерално сакаат детално да разработуваат план, без разлика дали тоа е важен настан или не. Ако „товарот“ за продолжување на разговорот одеднаш падна на вас, тоа значи дека таа не сака да разговара со вас во овој момент. Треба да внимавате кога девојката не сака да зборува – тоа значи дека лошо сте се збркале!

Таа е некако невообичаено среќна; Веќе подолго време сте во врска и обично можете да препознаете кога вашиот партнер е среќен или возбуден поради нешто. Во последно време таа е среќна на поинаков начин – малку премногу, па дури и саркастично среќна. Всушност, таа е лажно среќна. Причината зошто не ти кажува директно? Таа веројатно се обиде, но вие навистина не послушавте.

Таа не е нежна; Девојките генерално се понежни од мажите и досега не помина ниту еден ден откако сте заедно, а таа на некој начин да не ви покаже нежност. Сега тој едвај ве допира и тоа е знак дека нешто не е во ред. Секако, можно е да не е секогаш расположена да ви покаже нежност, но ако не ве допира повеќе од 24 часа, а сте се виделе, таа е страшно лута.

Таа не е заинтересирана за вашите интереси; Затоа што сте долго време заедно и таа ве сака, знае што ве интересира, што сакате да јадете, кој е вашиот омилен филм, книга… Се договоривте да гледате филм, а таа носи храна што го прави вашиот вртење на стомакот. Тоа не го направила случајно, лута е!

Драми за ситници;Во одреден момент, целиот гнев што го држи во себе ќе и дојде на глава затоа што не само што е лута поради нешто што сте го направиле пред неколку дена, туку сте направиле или кажале нешто друго што ја изнервирало. Во спротивно, таа не би реагирала, но веќе е вознемирена и твоите зборови се само „шлаг на тортата“. Поентата е, штом веќе сте ја налутиле, таа ќе најде причина да ви се лути повторно и повторно – што не го вративте млекото во фрижидер, што го кажавте ова, го направивте тоа… кога всушност таа е лута за нешто сосема друго.

Нејзините одговори се кратки;Обично, пораките што ги разменувате во текот на денот (или ноќта) вклучуваат линии и линии од текст, дури и малку како роман. Изминативе неколку дена нејзините одговори се кратки и кога ќе размислите се сведуваат на „да“, „не“, „ок“, „ќе видам“. Ако жената не сака да навлегува во детали, нема да сака, особено ако сè уште е вознемирена поради вашата расправија од пред неколку дена. Во секој случај, доколку добивате кратки пораки, можно е да има проблем на повидок.