НОВО

Кои се обвинителите кои едногласно за предметот 27ми АПРИЛ ја донеле квалификацијата да се гонат сите за “ТЕРОРИЗАМ” ?

screenshot 20231129 092902~3

#X

❓Кои се обвинителите кои едногласно за предметот 27ми АПРИЛ ја донеле квалификацијата да се гонат сите за “ТЕРОРИЗАМ” ?

p.s гледам имиња кои “периодов се лигават” при промена на власт – @BatmanSaysT
🔗360stepeni.mk/mi-presudija-p…

baner portland horizontalen

Статус/ Tweet /X

portland opc