Коруптивниот ГУП на Костадинов со потврда од инспекторат дека е НЕЗАКОНСКИ ❗

fb img 1700030161314

Коруптивниот ГУП на Костадинов со потврда од инспекторат дека е НЕЗАКОНСКИ ❗

dzovi kompani baner horizontalen

После инспекцискиот надзор од страна на Државниот инспекторат за градежништво и урбанизам после поднесената претставка, констатирано е дека се најдени повеќе други неправилности, помеѓу кои и ненавременото формирање на Партиципативно тело во Општина Струмица ❗
На потег се и останатите институции до каде се поднесени приговори❗

Ова е потврда за своеволието и незаконското работење со Општина Струмица од страна на Костадинов❗

Борбата продожува за заштита на секој граѓанин во Струмица и нивната сопственост‼️

СИЛАТА Е ВО НАРОДОТ 🇲🇰

Д-р Никола Маџунков

Советник во советот на општина Струмица