Костенијада 2023 која ќе се одржи на платото пред Смоларските водопади 11:00 часот на 21.10.2023

393419232 342974384899437 5597198644710397308 n
Почитувани,
И ова година традицијата продолжува ,за разлика од лани ова година истата ќе се оддржи на платото пред Смоларските водопади.
kosteni
kosteni
Ве покануваме на Костенијада 2023  на платото пред Смоларските водопади од 11:00 час.  21.10.2023 год.
Повелете на топли костени и спецјалитети од нив а за  добрата забава ќе се погрижи Миле Кузмановски .
Стои во поканата од Градоначалникот на Општина Ново Село

dzovi kompani baner horizontalen