МАНЧЕВ:Последни подготовки за ставање во функција на ЦЕНТАРОТ ЗА АКТИВНО СТАРЕЕЊЕ во Турново.


Средба со граѓаните и последни подготовки за ставање во функција на ЦЕНТАРОТ ЗА АКТИВНО СТАРЕЕЊЕ во Турново.
Просторот во Домот на Културата (крчмата) реновиран, адаптиран и опремен за потребите на возрасната популација.#ОпштинаБосилово  #РистоМанчев