МАНЧЕВ:Привршуваат активностите на терен со чистење на еден од главните канали за одводнување на Петралинци.

fb img 1698390182705

Чистење на канал во Петралинци.
Привршуваат активностите на терен со чистење на еден од главните канали за одводнување на Петралинци. Од Понеделник продолжуваме со нови активности на терен.

fb img 1698390188069
fb img 1698390188069
fb img 1698390185870
fb img 1698390185870
fb img 1698390182705
fb img 1698390182705
fb img 1698390180521
fb img 1698390180521

 

fb img 1698390190285
fb img 1698390190285 ким

 

Општина Босилово