Манчев:ЈКП “Огражден” – Босилово, после 20 години, доби трактор, донација од нашите граѓани од дијаспората од Петралинци.


СКРОМНО АМА ВАЖНО

ЈКП “Огражден” – Босилово, после 20 години, доби трактор, донација од нашите граѓани од дијаспората од Петралинци.
Во мое име и во име на граѓаните на Босилово изразувам благодарност до дијаспората од Петралинци.


Секоја донација е голем гест, а за нас како мала и финансиски не толку моќна општина е исклучително важна.

Напиша Манчев на својот фејсбук профил.