Манчев: Голема благодарност до друштвото “Петралинци Заедно” – Швајцарија, за донацијата за ЈКП „Огражден„ Босилово со специјална опрема над 16000 швајцарски франци.

393739488 7088773261153325 8868330017260920192 n (1)
Голема благодарност до друштвото “Петралинци Заедно” – Швајцарија.
Обезбедена донација на оригинална, специјална заштитна опрема за вработените во ЈКП”Огражден” – Босилово. Донацијата се состои од 50 јакни, 100 елеци и 170 маици со вредност од околу 16.000 швајцарски франци.
Безбедноста и опременоста на вработените во комуналното претпријатие ќе биде еден од приоритетите во наредниот период за што веќе се работи на обезбедување на дополнителна заштитна опрема.
391613889 7088767504487234 515856413017354800 n
391613889 7088767504487234 515856413017354800 n
393314373 7088787351151916 6072867855907810659 n
393314373 7088787351151916 6072867855907810659 n
393334505 7088787661151885 1317293698954703326 n
393334505 7088787661151885 1317293698954703326 n
393350720 7088787794485205 3280922383474418955 n
393350720 7088787794485205 3280922383474418955 n