Манчев е еден од најуспешните Градоначалници кој со минимален буџет на Општина Босилово направи вистински бум во реализацијата на проектите дадени пред граѓаните.

385768616 321219770510462 357172002819560481 n

Кракот од две улици во населеното место Турново се асфалтирани, денес продолжуваме во село Сарај.

Општина Босилово на чело со Градоначалникот Ристо Манчев продолжува со жестоко темпо со реализација на секое место каде е ветено дека ке се реконструира или направи сосема нов пат продолжува да се реализират дадените ветувања и проекти.

Доколку бидеме објективни и реални слободно можеме да кажеме дека Манчев е еден од најуспешните Градоначалници кој со минимален буџет кој располага Општина Босилово направи вистински бум во реализацијата на проектите дадени пред граѓаните.

Пример за тоа како треба и што треба да работи еден Градоначалник со сигурност можеме да кажеме дека Манчев е еден од примерите за кој секоја општина посакува да го има за прв човек на општината.

382727968 321219740510465 5097333282839068595 n
382727968 321219740510465 5097333282839068595 n
384996738 321219627177143 2662978945972304220 n
384996738 321219627177143 2662978945972304220 n
385032002 321219497177156 8476365891305209407 n
385032002 321219497177156 8476365891305209407 n
385036337 321219517177154 3114691990997477904 n
385036337 321219517177154 3114691990997477904 n
385052622 321219723843800 2265519444907036822 n
385052622 321219723843800 2265519444907036822 n
385067416 321219667177139 8303339805833588971 n
385067416 321219667177139 8303339805833588971 n
385067446 321219657177140 1749863275257358257 n
385067446 321219657177140 1749863275257358257 n
385091198 321219573843815 2769814150123463876 n
385091198 321219573843815 2769814150123463876 n
385768616 321219770510462 357172002819560481 n
385768616 321219770510462 357172002819560481 n
385833266 321219513843821 993291139954324557 n
385833266 321219513843821 993291139954324557 n