МАНЧЕВ: Од денес, па до крајот на годината, започнуваме со реализација на десетина проекти кои ќе бидат реализирани во неколку населени места во општина Босилово.

399541410 7165477146816269 4585454300569428729 n
Иловица – Штука кон Турново, започна да се асфалтира делница од 1900м и ширина 5м. и банки од двете страни по 0.75м.
Од денес, па до крајот на годината, започнуваме со реализација на десетина проекти кои ќе бидат реализирани во неколку населени места во општина Босилово.
Продолжуваме со континуирана работа.
399053742 7165477506816233 3599686443538306333 n
399053742 7165477506816233 3599686443538306333 n
399497421 7165477306816253 5430670833317804679 n
399497421 7165477306816253 5430670833317804679 n
399541410 7165477146816269 4585454300569428729 n
399541410 7165477146816269 4585454300569428729 n
399651823 7165478123482838 7749123982941630558 n
399651823 7165478123482838 7749123982941630558 n
400271353 7165477616816222 2326717649034612910 n
400271353 7165477616816222 2326717649034612910 n
400337076 7165476916816292 1397643737331434413 n
400337076 7165476916816292 1397643737331434413 n
400343626 7165478256816158 8961007556569442609 n
400343626 7165478256816158 8961007556569442609 n
400419933 7165477753482875 8919877220793376240 n
400419933 7165477753482875 8919877220793376240 n