Манчев: После 50 години започнува комплетна реконструкција на дел од патниот правец Иловица – Штука кон Турново.


После 50 години започнува комплетна реконструкција на дел од патниот правец Иловица – Штука кон Турново.
Денес официјално беше извршено воведување во градежните работи, а деновиве ќе започнат и градежните работи на терен.
Постепено се движиме кон остварување на зацртаните цели и исполнување на ветувањата дадени пред граѓаните.