Со божји благослов, со знамето на Република Македонија , ја испративме Радовската Коњаница на пат за славното Крушево


Со божји благослов, со знамето на Република Македонија и со знамето на Општина Босилово, ја испративме Радовската Коњаница на пат за славното Крушево
Радово и Општина Босилово имаат со што да се гордеат. Се додека се раѓаат нови јунаци кои си ја сакаат татковината и кои си ја почитуваат историјата и традицијата, Македонија ќе живее!
Напиша Градоначалникот Ристо Манчев на својот фејсбук профил .
Манчев заедно со Градоначалникот на Општина Ново Село Ѓорге Божинов им посакаа лесен пат до славното Крушево.


https://www.facebook.com/risto.mancev.18/posts/pfbid03V2DdnRnzxMHVQrV6PzjPDgqbrpvt7btYWP2zEQwZEdfqYFQoYHc5FjyDuXMBnZQl


Фото: Фејсбук