Мотивациони и инспиративни песни за подигнување на вибрациите и создавање на посакуваната реалност

pexels mark angelo 1587927

Лајф тренерот, музичарката Анамарија Ферари објави нова манифестациона песна „Долази ми све“ чија цел е да ги подигне вибрациите и да го стави слушателот во состојба на релаксација, доверба и изобилство, а во оваа прилика направивме листа на други инспиративни локални песни. со пораки кои можат да се користат како еден вид мантри и афирмации за подигнување на вибрациите и создавање на посакуваната реалност.

„Долози ми све“ е нова афирмативна песна за манифестирање на се што сакаме. Целта на авторот на песната била да го доведе слушателот во состојба на релаксација, доверба во животот и изобилство, а со тоа и враќање на внатрешниот мир и јас. „Се што сакам ми доаѓа“ и „Долази ми(р)“ се главните мантри на песната, а ќе ги издвоиме и почетните стихови:

“Јас заслужувам среќа како и сите други.
Да се ​​разбудам со насмевка.
Кој не би го сакал тоа?
Самата помисла ме полудува”.

Остатокот слушнете го во ново објавеното видео:

И почнавме да се сеќаваме на други песни кои можат да се користат за афирмација и манифестација и/или како мотивација и инспирација. Да почнеме прво со класиката од 1971 година од хрватскиот мјузикл Jalta Jalta:

 

Категорија: Музика и Филм