“Мојата желба е што побрзо да се оперирам и да бидам како и останатите деца” – Благица,Ве молиме ДОНИРАЈТЕ и СПОДЕЛЕТЕ затоа што животот нема реприза, а здравјето нема цена


“Мојата желба е што побрзо да се оперирам и
да бидам како и останатите деца” – Благица❗️
Ве молиме ДОНИРАЈТЕ и СПОДЕЛЕТЕ затоа што животот нема реприза, а здравјето нема цена❗️
Видео на линкот ТУКА
https://youtu.be/8rLR2ePRqu8
——————————————————————————
Сметки за донации се:
➖ А1 – 1️⃣4️⃣3️⃣ 7️⃣0️⃣0️⃣/ 100 ден. повик
➖ Т-мобиле – 1️⃣4️⃣3️⃣ 1️⃣3️⃣6️⃣/ 100 ден. повик
➖ ж. с-ка – 2401871028644984 Уни банка
*важно – цел на дознака / Донација за Благица
➖девизна – IBAN code МК072700082542390
SWIFT EXPCMK22
Име – JASMINKA MILEVA
адреса – PODARESH , PODARESH
*цел на дознака / Донација за Благица
——————————————————————————
Добри луѓе, пријатели со големо срце, Ви реков дека ќе стигнеме до целта и таа е веќе блиску пред нас, видлива е❗️
Денес е 1 ви септември, ден во кој првачињата за првпат ќе седнат во училишните клупи, останатите ќе уживаат во повторната средба со своите врсници, а јас и Благица денес ја започнуваме претпоследната битка❗️
Тоа е борбата во која треба за најкратко време да ги собереме средствата за потребната операција, а веднаш по тоа да отпатуваме за Турција да се избориме со последната пречка❗️
Желбата за оздравување кај Благица е немерлива, а храброста кај неа е неопишлива❗️
Останува уште Вие, драги наши сограѓани од цела Македонија и целиот свет, браќа и сестри со големи срца, Вие кои сте од секоја вера и нација, Вие кои сте од секој пол и религија, Вие да ни помогнете што побрзо да собереме доволно средства и конечно да ја завршиме оваа неколку годишна голгота❗️
Уште еднаш за крај на овој пост, исто како и на почетокот, сите кои сакате да помогнете, Ве молиме ДОНИРАЈТЕ и СПОДЕЛЕТЕ, кој колку може, кој колку сака затоа што животот нема реприза, а здравјето нема цена❗️
Да сте ми живи и здрави, среќни и долговечни, овде на земјата благодарноста е наша, а во вечноста од Бога ‼️ 🙏🙏🙏
https://youtu.be/8rLR2ePRqu8