НЕКОЈ ОДРАБОТУВА МНОГУ ЛОША АГЕНДА СО НАШИТЕ ДЕЦА!?

376270541 10227708999124022 5402160114229044604 n
ОВАА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕМОЛЧИ!!!
ПРЕКУ ОБРАЗОВНИОТ СИСТЕМ УПОРНО СЕ НАМЕТНУВААТ ВРЕДНОСТИ КОИ ГО УНИШТУВААТ ОПШТЕСТВОТО.
Што ќе учат нашите деца?
Прашања од УЧЕБНИКОТ ЗА ЖИВОТНИ ВЕШТИНИ ЗА СРЕДНОШКОЛЦИ:
• Доколку не сте имале сексуален однос со припадник на вашиот пол, дали е, сепак, можно да сте хомосексуалец/ка?
Како сте сигурни дека хетеросексуалноста не е само фаза од вашиот живот?
• Ако хетеросексуалноста е нормална, тогаш зошто толку многу хетеросексуалци се лица со ментални нарушувања??????
• Најголемиот број лица што злоставуваат деца се хетеросексуалци.
Дали сметате дека е безбедно вашето дете да го праќате на училиште каде повеќето наставници се хетеросексуалци?
• Дали би сакале вашето дете да биде хетеросексуалец/ка знаејќи ги проблемите со кои се соочуваат како прељуби, болести, разводи?
НЕКОЈ ОДРАБОТУВА МНОГУ ЛОША АГЕНДА СО НАШИТЕ ДЕЦА!?