НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ НА КУД “ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ” – БОСИЛОВО

received 6947286962022356

НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ НА КУД “ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ” – БОСИЛОВО

Повелете, уживајте во прекрасните песни и ора и бидете дел од еден спектакуларен настан.
Босилово има со што да се гордее. Граѓаните на Босилово тоа го заслужуваат.
24 Декември, 2023 година, 20.00 часот.
Влезот е слободен.