Оваа револуција ќе се нарече ЉУБОВ 2024

Оваа револуција ќе се нарече ЉУБОВ 2024
This revolution will be called love 💜
✌️  ,2024
Како може човек кој не сака,не знае,не може да им даде љубов на своите најблиски ,маж,дете,брат,сестра итн. Да даде нешто на друг кој сосема не го познава?
Можно ли е да има такви…мхм…да!
Но кој се тие што можат така?
Сигурно не се горе споменатите…туку оние кој спрема сите се со ист пристап и не калкулираат ако дадам ќе добијам.
Абре луѓе или си со отворен ум,срце и безусловно го даваш тоа што природно ти е така од Бога или не глумиш лудило.
Фејсбукот да,ги запознава лугето ,ги информира ,но речениците (знаењето) со искуството во моментот СЕГА е толку различен и погрешен што нити на бр ат,нити на сестра,мајка,маж па и дете апсолутно не е така.
Како доказ обсервирајте никој друг тоа околу вас ,најблиските.
И што имаме во моментот СЕГА?
Недоразбирања,кавги,несогласувања,его,интелектуални натпревари ,кој е кој попаметен или помоќен а се заборава она што наводно е пристап и со отворено срце,љубовта како светиња најголема ,среќата како причина, и причина над сите причини каде е?
Бог?
Бог или како сакате наречете го ,Буда,Исус,Кришна кој како ,космичка енергија,Астролошки влијание,хороскоп,профилирање се е тоа исто.
Но…

media 24 uslugi

 

Моментот СЕГА е најбитен ,ако во него минуваме низ дисбаланс од хармонија,среќа , љубов,и разбирање за чистите мисли и реагираме со огромна нетолеранција,со игнорирање на сите оние кои суштински ги сакаме ,кое е логиката да зборуваме за надсвест,високото јас,за љубовта,за радувањето,освен за крајна цел од тоа да ни биде некое ординарно ниво на корист во било каква форма.
Затоа според мене ,убаво е човек духовно да расте,да сака да има знаење за нашите срца и суштински работи,за духовно исцелување на нашето здравје и душа. Ама ќе ве молам ,пред се не бидете неискрени најнапред спрема вас самите ,за оние кој веќе го поминале сето тоа ,се многу далеку од овие зборови. Нивното искуство ги донело до сега во нова енергија и со други исти високи свесни битија да продолжат без да размислуват што има позади нив останато. Дали ,брат,сестра ,маж,жена,другар,татко ,што и да е ,ако ги нема вистински овие работи кој со искуството го поминале ,нема овде роднини и блиски кој ќе ве сопрат да дојдете до вашиот левел на духовен раст и да чувствувате дека сте оставиле некој или некои кој ви значеле , приликите за духовен раст секогаш први им ги соопштува те баш на оние кој во овој живот по некоја случајност се вашата мајка,жена,татко,брат но ако на тоа сакале да ви дадат ум како не треба или дека било погрешно или никако да прифатат да растат,надвор од нивното формирано мислење ,заедно со вас ,значи дека не ве прифаќаат како што треба вистински да бидете препознати од нив.

banerПРИМА ДЕНТi horizontalen

 

Не е едноставно…знам!
Но не е ни страшно,да продолжиме понатаму со оние кој сме на исто ниво и да продолжиме понатаму по нашиот раст,со отворен ум и срце ако тоа значи потреба од критика ,искрено и на место кажана со цел да дојдеме до подобра и поискрена комуникација ,ДА!
Кога после некое време видеме имаме околу нас повеќе на исто ниво,дошле и братот,сестрата,мајката ,жената,мажот ….
ПРОДОЛЖУВАМЕ СИТЕ ЗАЕДНО ДА САКАМЕ И РАЗБИРАМЕ И ПОМАГАМЕ НА ДРУГИТЕ ЛУЃЕ ДА НАПРАВИМЕ СВЕТ КОЈ ДЕНЕС Е ОПИШАН КАКО “ЗЛАТНА ДОБА” ЖИВОТ БЕЗ НИКАКВА ТЕЖИНА ОД СЕГАШНИОТ ПОЗНАТ ЖИВОТ СО МАЛ МИЛИОН НИСКИ ОРДИНАРНИ ПОТРЕБИ.
Пр. (Во кафез гледаме широчина и се “радуваме”)
Или Пр. ( Во космосот бескрајна величина и приказна која води до отвореност на нашите умови,срца и беспрекорна состојба на љубовта насекаде околу нас и со оние крај нас)
Наше е или да стремиме кон откривање и благосостојба на сите или да не се разочаруваме овде каде што сме.
Со љубовта можеме се ,дали ќе ја оставиме преку нас таа да зборува и ги прави нештата магични,или ќе живееме во кафез и ќе гледаме огромна слобода таму ,тоа секој нека си размислува…знаењето го имате секаде,искуството нека ви биде приоритет ,обсервирајте и гледајте што се случува околу вас.
Не е лесно во ист момент и љубов и хаос,но свесноста ќе ви биде сојузник секогаш кога треба да направите правилен избор.
Бидете храбри и одлучни, не дозволувајте стравот од непознатото да ви биде кочница за вашите чекори.
Чекор по чекор…и ете сме сите на повисоко ниво како суштински се гледаме кој сме и колку сме убави,чисти и радосни се смееме на тоа што досега не стопирало и не ни дозволило да одиме над материјата и енергијата во која ништо не сме можеле да почувствуваме и видеме чисто и јасно.
Ве поздравувам и би сакал само да размислите колку е широко распространет нашиот животен пат и дека секогаш има нова можност ако се издигне те над сликата која ја гледате од доле.
Многу љубов за сите што сакаат и знаат да примат и дават безусловно.
💜💜💜
Оваа револуција ќе се нарече ЉУБОВ 2024
screen shot> fb Jane Angelov