НОВО

Ова е Македонија не е Албанија на сликите-Скопје и Тетово вчера. Со знамиња на голема албанија. Се разбира без ниедно МАКЕДОНСКО


Скопје и Тетово вчера. Со знамиња на голема албанија. Се разбира без ниедно МАКЕДОНСКО. Да не зборуваме за злоупотреба на деца во политички цели… Една поинаква перспектива на нашиот пат кон ЕУ.

Додека за нашето национално знаме лугето ги влечкаат по судови и глоби ова на што ви личи господа од власта?