Од вчера официјално Општина Струмица е примена како членка на Мрежата на силни градови во светот!

screenshot 2
Со особена чест и гордост сакаме да ве информираме дека од вчера официјално Општина Струмица е примена како членка на Мрежата на силни градови во светот!
Доброто работење и справувањето со предизвиците доби признание од сериозна и реномирана меѓународна организација.
Во прилог  видео од обаќањето.