Општина Босилово: Како дел од програмата за патишта на општина Босилово е и проширување на патниот правец до населеното место Дрвош

405082531 346993574599748 1113991749444386981 n

Како дел од програмата за патишта на општина Босилово е и проширување на патниот правец до населеното место Дрвош. Ова проширување опфаќа околу 1000 метри должина и до 1,3 метри ширина. Исто така ќе се санираат и закрпат оштетените делови од овој пат и во село Дрвош.

dzovi kompani baner horizontalen

403729883 346993567933082 5779724151790470147 n
403729883 346993567933082 5779724151790470147 n
405032898 346993564599749 1013043029107508908 n
405032898 346993564599749 1013043029107508908 n
405037105 346993571266415 2842636528076337631 n
405037105 346993571266415 2842636528076337631 n
405082531 346993574599748 1113991749444386981 n
405082531 346993574599748 1113991749444386981 n