Општина Босилово продолжува со градежниот бум-Асфалтирана една од најдолгите улици во населеното место Радово

fb img 1700035277188

Општина Босилово продолжува со градежниот бум-Асфалтирана една од најдолгите улици во населеното место Радово

dzovi kompani baner horizontalen

Асфалтирана улица во Радово. Овие денови беше асфалтирана една од најдолгите улици во населеното место Радово. Продолжуваме со реализација на програмата за патишта, наредните денови следат подготовки за асфалтирање и во други населени места.

fb img 1700035285733
fb img 1700035285733
fb img 1700035279365
fb img 1700035279365
fb img 1700035288013
fb img 1700035288013
fb img 1700035285733
fb img 1700035285733

ОПШТИНА БОСИЛОВО