Општина Василево и покрај тешката финансиска состојба во која се наоѓа, со домаќинско работење решава децениски проблеми на граѓаните


🚧ВО АНГЕЛЦИ СЕ АСФАЛТИРА ЕДНА УЛИЦА ‼️
🚧Во истото населено место уште една улица се доасфалтира!
✅Ветеното го реализираме.
🚧 Непристојните услови кои ги имаа граѓаните од овој дел на Ангелци, се решени.
✅Општина Василево и покрај тешката финансиска состојба во која се наоѓа, со домаќинско работење решава децениски проблеми на граѓаните.
🤝Продолжуваме со решавање на дециниските проблеми затоа што граѓаните заслужуваат подобра општина Василево.
Во наредниот период ќе се асфалтираат улици во следните населени места:
🔴Василево
🔴Седларци
🔴Дукатино
🔴Сушево
🔴Добрашинци
🔴Нова Маала
🔴Пиперево
📍Дадениот збор пред граѓаните се исполнува‼️
Продолжуваме со ❤️ за нашата општина Василево‼️