Пораката на ИНДИГО (КРИСТАЛНИТЕ ДЕЦА) до луѓето на планетата Земја

indigo deca

Почитувани луѓе на планетата Земја,

dzovi kompani baner horizontalen

Ние Кристалните деца доаѓаме меѓу вас во голем број. Доаѓаме да ви помогнеме во раѓањето на Новата Земја. Време е. Додека работиме на одржување и задржување на новата енергија, сакаме да ја разберете динамиката на енергијата моментално на Земјата. Многумина од вас се прашуваат зошто се чини дека веќе не се „мрда“ и зошто се чувствувате толку уморно и тажно. Се чини дека не можете да се поврзете со вашите водичи и ангели и не знаете кому да се обратите.

Сакаме да знаете дека вие кои сте светлински работници и индиго – кристални суштества, пораснавте многу брзо. Многумина од вас се отворија да станат повеќедимензионални и целосно разбудени суштества. Овој забрзан раст полета, па ве советуваме да се опуштите и одморите. Во оваа фаза, растот не е потребен толку многу колку што е важно да сте целосно свесни за она што се случува околу вас.

Во оваа порака сакаме да ви објасниме што се случува со Земјата во овој момент и како можеме да ви помогнеме. Како што доаѓаме се повеќе од нас, така станува полесно да се одржува енергијата на Новата Земја.

baner portland horizontalen

Програмирани да се самоуништуваат?

Сакаме да знаете дека Земјата во овој момент била програмирана да се самоуништува.

Кој го направи тоа?

Па, вие самите, иако тоа е направено многу одамна и најверојатно е заборавено во вашето долго патување на инкарнации. Најсилната програма која моментално функционира е христијанската програма „Армагедон“. Во христијанската Библија е проречено дека ќе дојде време наречено „последни денови“ и дека ќе има глобална војна која ќе предизвика уништување, болести, сиромаштија и смрт.

нова деценијаИма и други програми и календари кои предвидуваат дека е „времето на крајот“ и дека човештвото ќе биде уништено и ќе дојде до суров крај.
Дел од програмите на Кристијан и дел на Њу Ејџ го вклучуваат доаѓањето на планетата наречена „Пелин“ или „Нибиру“ (*или Немезис), која ќе иницира голема катаклизма и уништување на целата човечка раса.

Сите овие програми се засноваат на верувањето дека луѓето се фундаментално „лоши“ и „деструктивни“ и на крајот ќе се самоуништат.

Ние, Кристалните деца, сакаме да разберете дека овие програми не мора да станат реалност. Тие не доаѓаат од „Висок извор“ – тие доаѓаат само од вашата колективна свест.

ВИЕ СТЕ КРЕДАЦИ на вашата реалност и самите ги создадовте овие програми.
Ние, Кристалните деца, дојдовме да ви покажеме дека е време да се ослободите од овие програми базирани на СТРАВ и да ги замените со нови програми за обновување и заживување!

379636246 2483344625173152 7145445020029331891 n

Три прашања и војна формирана од мисли

Постојат три прашања кои би сакале да ви ги поставиме и да разговараме со вас:

1. Дали разбирате дека овие програми до кои се придржувате и од кои се плашите не се неизбежни „вистини“?

Тие не се ништо друго туку ФОРМИ МИСЛИ кои добија моќ затоа што се хранеа со енергија илјадници години.

2. Дали разбирате дека овие ФОРМИ МИСЛИ ве движат и контролираат?

3. Дали разбираш дека ТИ ги создал овие мисловни форми и дека ТИ МОЖЕШ ДА ги ПРОМЕНИ?

Во ова време, се води „војна“ на многу длабоки нивоа на вашата колективна свест помеѓу старите мисловни форми на „Крајот“ и новите мисловни форми на „Преродба и обнова“ .

Ако бевте оставени сами на себе, до сега ќе го донесевте крајот на планетата. Но, меѓу вас има и такви кои пораснаа и почнаа да сфаќаат дека тоа не е потребно. И беше испратена помош, преку напредните души на Ѕвездените деца за да се спротивстави на оваа фреквенција „Крајот“ нахранета со страв и да ја замени со креативна фреквенција заснована на љубов.
Новата Земја не мора да се роди преку уништување и страв, таа може да биде мирна прогресија во која нашето битие се менува во нешто сосема друго. Ние, Кристалните деца, дојдовме да се погрижиме тоа да се постигне.
 

кристални деца

 

Кога канализирате низ материјата, се поврзувате со највисокиот Извор на информации на колективната свест на планетата Земја.

Тука сме за да се погрижиме доволно луѓе да одлучат да продолжат. Со секое родено Кристално дете, во колективниот дух се регистрира уште еден глас за продолжување. Сакаме да знаете дека веќе има доволно гласови за да продолжите што сочинуваат критична маса. Ова може да создаде пат до Новата Земја, токму сега.

Како те движат мисловните форми?

Програмата „Крај“ пропадна затоа што тука има доволно Светлински работници и индиго-кристални деца за да се одржи рамнотежата.
Она што сакаме да го разберете е дека ако не сте БУДНИ, овие програми сè уште можат да ве поттикнат – тие генерираат одредени емоции и чувства кои се дизајнирани да предизвикаат масовен очај и на крајот масовно самоубиство.

Овие мисловни форми (*или мисловни форми) престојуваат во и црпат моќ од колективната свест. Можеби не сте свесни за нив во вашето секојдневие, но со оглед на тоа дека сите сме поврзани, т.е. имаме колективна свест, овие идеи се активни во потсвеста цело време. Ова е главно извор на стрес, лутина и очај што многу луѓе го чувствуваат во овој момент.
Луѓето чувствуваат дека нема „доволно“ за нивните потреби, се плашат од болест и смрт, се плашат од старост, се борат да ги одржат своите врски и генерално се исцрпени. Ова се ефектите од програмата „Заврши“ која вели: „Крајот“.

Но, тоа не е крајот. Тоа е всушност нов почеток и треба да биде време на радост и славење. Но, јасно ни е колку од вас се уште мака мачат со програмата „Крај“. Не дозволувајте овие програми да ве придвижат, станете свесни дека има поинаква иднина и направете различни избори за САД и за ИДНИНАТА.

дете и вилаСоздавање нови форми на мислата

Ние, Кристалните деца, сме тука да ви помогнеме да создадете НОВА ФОРМА НА МИСЛА чија енергија се заснова на повторното раѓање и обновување . Ова може да биде бавен процес во зависност од бројот на луѓе кои се придржуваат до него и бројот на Кристални деца што се раѓаат. Критичниот момент веќе помина. Сакаме да се потсетиме колкумина од вас поминаа низ неверојатен духовен развој помеѓу 2000-2003 година. Постојано сте „гласале“ да продолжите со вашата прогресија во повеќедимензионални суштества со тоа што ќе функционирате и ќе се разбудите за тоа кои сте навистина. Сега зависи од вас како Работници на светлината, како и од Кристалните деца, да помогнете во одржувањето на визијата на Новата Земја и да го помогнете процесот на „Раѓање“ .

Железара Џајми Комерц

Продолжувањето е на повисоко ниво

Сакаме да знаете дека вие што гласавте за продолжување, исто така се согласивте да ги надградите вашите енергетски тела на повисоко ниво познато како „мултидимензионални“ . Некои веќе ја поминаа транзицијата и многу од вас допрва треба да го поминат овој процес. Оние кои го поминаа и Кристалните деца,Овој процес вклучува заздравување од сите рани од „минатиот живот/внатрешно дете“ и отворање на вашето енергетско поле за повторно поврзување и отворање на сите тринаесет чакри на новото суштество од човечко кристално ангел, во што всушност луѓето се претвораат.

Земјата на крајот ќе биде исполнета со суштества на Светлината кои се човечки ангели со повисоки димензии, свесни за тоа кои се и зошто се тука. Тие ќе живеат со отворено срце и ќе споделуваат љубов со другите суштества. Тие ќе ја ценат планетата и ќе создадат рај на убавината – рај на Земјата. Не е толку далеку. Сè ќе се случи во вашиот живот. Сега е тешко време и има толку многу од вас кои ги премостуваат двете реалности и секако претставуваат мост до нова реалност за многу луѓе.
 

рече индиго

 

Оние на Земјата кои нема да изберат нова реалност, најверојатно ќе го живеат својот живот на нормален начин. Во следната инкарнација, тие нема да можат да се вратат на Земјата, бидејќи во иднина Земјата ќе прифаќа само повеќедимензионални суштества, или со други зборови, кристални или кристализирани суштества. Оние кои нема да успеат да ја направат транзицијата ќе ја продолжат својата еволуција во друг свет каде што ќе можат да го продолжат своето третодимензионално учење.

Земјата повеќе нема да биде третодимензионално училиште за учење. Таа нејзина улога заврши.