Репертоар за месец Септември на Театар” Антон Панов” Струмица.

Шишков 4

По завршувањето на 31-то издание на Меѓународнот фестивал на камерен театар Ристо Шишков , НУЦК Антон Панов продолжува со програмскиот дел за 2023 година и за месец Септември ја објавува својата програма и редослед на изведба на претстави.

379044119 10231642531995906 2871018408718169494 n
Репертоар за месец Септември на Театар” Антон Панов” Струмица.