НОВО

Роберт Плант -„Ми се допаѓа идејата да бидам сам.


„Ми се допаѓа идејата да бидам сам.
Ми се допаѓа идејата често да бидам сам во сите аспекти од мојот живот.
Сакам да се чувствувам осамено.
Сакам да ми требаат работи. “
-Роберт Плант