Секој на овој свет живее според своето време

backlit beach calm dawn 412086 696x464

Опуштете се. Не доцни никаде. Не сте премногу рано. Сè што се случува, се случува во вистинско време!

Ништо не се случува случајно, тоа е цел живот!

Некој дипломирал на 22 и се вработил само на 27, некој докторирал на 25, но умрел на 50. Додека некој дипломирал на 50 и доживеал 90 години.

Некои не ни учеле и сега се милионери, некои имаат занает но немаат можност да заработат.

Има и такви кои имаат партнер, но сакаат друг, а има и такви кои се сакаат, но не се заедно.

Секој на овој свет живее според своето време.

Ви се чини дека луѓето околу вас секогаш одат пред вас, а ви се чини дека некои тргнуваат по вас, но секој постигнува некаков успех во свое време.

Не им завидувајте, тие го водат својот живот, а вие водете го вашиот!

Опуштете се. Не доцни никаде. Не сте премногу рано.

Сè што се случува, се случува во вистинско време!

DarkoTravel Тајланд