Славе Андонов Градоначалник на општина Василево -Асфалтирано платото пред Домот на културата во Нова Маала

382234795 335821065505945 8774778284082882919 n
Асфалтирано платото пред Домот на културата во Нова Маала
Со задоволство можам да кажам дека решаваме уште еден децениски проблем на граѓаните.
Направив увид на градежните работи за изградба на центарот во Нова Маала.
Со реализацијата на оваа фаза од проектот центарот на Нова Маала почнува да го добива посакуваниот изглед.
Реализацијата на овој проект е уште еден показател за мојата решителност за решавање на децениските проблеми со кои се соочуваат граѓаните.
Од почетокот на мојот мандат во Нова Маала , се реализираат ветените проекти.
382234795 335821065505945 8774778284082882919 n
382234795 335821065505945 8774778284082882919 n
383434228 335821362172582 1248774340720564413 n
383434228 335821362172582 1248774340720564413 n
383848430 335821352172583 7522677240274352686 n
383848430 335821352172583 7522677240274352686 n
384541616 335821338839251 6449259003205083912 n
384541616 335821338839251 6449259003205083912 n
385002887 335821105505941 143461363841808540 n
385002887 335821105505941 143461363841808540 n