Славе Андонов: Задоволство е да Ве поканиме на манифестацијата ,,Ден на Празот”

398576305 10229479663794678 291493145339643859 n

Задоволство е да Ве поканиме на манифестацијата ,,Ден на Празот”
🗓 05.11.2023 (Недела)
🕛12 часот
📍 Градошорци
Заедно да уживаме во изведбата на наши македонски песни со поп пејачката Андријана Јаневска 🎶🎵
Секако и да ги вкусиме специјалитетите од праз подготвени од рацете на нашите вредни домаќинки #Василево.

398576305 10229479663794678 291493145339643859 n